okładka

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

Świderski, Franciszek Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 1999.

Żywność prozdrowotna, Żywność wygodna, Dietetyka Żywność technologia podręcznik akademicki, Nauki o żywieniu Żywność technologia podręcznik akademicki, Żywność funkcjonalna Żywność technologia podręcznik akademicki, Żywność i napoje, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

2 z 2

Autor
Świderski, Franciszek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2456-9 : zł 33
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1999.
Numer wydania
Wyd. 2
Objętość
383, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
664(075.8)
664(075.8)
664(075.8)
Hasła przedmiotowe
Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna
Dietetyka Żywność technologia podręcznik akademicki
Nauki o żywieniu Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność funkcjonalna Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność i napoje
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innyc
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innyc
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innyc
Słowa kluczowe
żywność wygodna żywność funkcjonalna żywność dietetyczna żywność - substancje dodatkowe emulgatory spożywcze barwniki termiczne utrwalanie żywności tłuszcze w żywności wygodnej susze owocowe, warzywne, ziemniaczane koncentraty obiadowe w proszku desery w proszku koncentraty zbożowe wzbogacanie żywności preparaty białkowe żywność niskoenergetyczna żywność wysokobłonnikowa błonnik i żywność wysokobłonnikowa żywność dla sportowców żywność zmniejszająca ryzyko chorób cywilizacyjnych żywność - higiena produkcji opakowania - aspekty prawne stosowania żywność - systemy jakości substancje słodzące substancje konserwujące błonnik przeciwutleniacze hydrokoloidy żywność utrwalana w niskich i wysokich temperaturach żywność minimalnie przetworzona zakłady żywienia zbiorowego prawo żywieniowe
020
%a 8320424569
080
%a 664(075.8)
080
%a 664(075.8)
080
%a 664(075.8)
080
%a 664(075.8)
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1999.
300
%a 383, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
500
%a Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
500
%a Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
500
%a Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innyc
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innyc
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innyc
650
%a Żywność prozdrowotna
650
%a Żywność wygodna
650
%a Dietetyka%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Nauki o żywieniu%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność funkcjonalna%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność i napoje
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
692
%x żywność wygodna%x żywność funkcjonalna%x żywność dietetyczna%x żywność - substancje dodatkowe%x emulgatory spożywcze%x barwniki%x termiczne utrwalanie żywności%x tłuszcze w żywności wygodnej%x susze owocowe, warzywne, ziemniaczane%x koncentraty obiadowe w proszku%x desery w proszku%x koncentraty zbożowe%x wzbogacanie żywności%x preparaty białkowe%x żywność niskoenergetyczna%x żywność wysokobłonnikowa%x błonnik i żywność wysokobłonnikowa%x żywność dla sportowców%x żywność zmniejszająca ryzyko chorób cywilizacyjnych%x żywność - higiena produkcji%x opakowania - aspekty prawne stosowania%x żywność - systemy jakości%x substancje słodzące%x substancje konserwujące%x błonnik%x przeciwutleniacze%x hydrokoloidy%x żywność utrwalana w niskich i wysokich temperaturach%x żywność minimalnie przetworzona%x zakłady żywienia zbiorowego%x prawo żywieniowe
700
%a Świderski, Franciszek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2456-9 : zł 33

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 7153
Sygnatura: Cz 66/68
Status: Do czytelni
2.
Numer inwentarzowy: 83219
Sygnatura: W 66
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane